pagina afdrukken

Tarieven

Wilt u weten wat de kosten voor een behandeling van uw huisdier zullen zijn? Wij staan u graag te woord per telefoon of aan de balie!
 
Waarom geen tarieven op de website?
Het grote risico van vergelijken van dierenartsprijzen via websites is de dreiging dat er appels met peren worden vergeleken. Dit willen wij voorkomen. Daarnaast is het lastig om standaardprijzen te geven. Prijzen zijn vaak afhankelijk van gewicht en gekozen behandeling.
 
Maar een consult is toch gewoon een consult en een operatie is toch gewoon een operatie?
Wij vinden van niet, de prijs wordt onder andere bepaald door:
  De bestede tijd en aandacht
Staat u binnen 5 minuten weer buiten zonder uitleg of krijgt uw huisdier volledig de tijd en aandacht en krijgt u goede uitleg? Wij nemen ruimschoots de tijd om uw huisdier op zijn/haar gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden.
  De mogelijkheden binnen de praktijk
Wordt u voor alles direct doorverwezen, of investeert uw dierenarts ook in diagnostische apparatuur? Wij zijn zeer goed uitgerust met de moderne apparatuur. Doorverwijzing naar een specialist is slechts een enkele keer nodig.
  Inrichting en locatie
Een mooi en goed ingericht pand vergt een grotere investering en zal tot hogere prijzen leiden dan een klein, sober ingericht vertrek aan huis.
  Kennisniveau
Blijft uw dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Met andere woorden: volgt de dierenarts en zijn of haar personeel regelmatig bijscholingen. Al onze dierenartsen en assistenten volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven en u van het beste advies te voorzien.
  Keuze voor veiligheid en kwaliteit
Vaccineert of opereert uw dierenarts zonder zorgvuldig lichamelijk onderzoek vooraf? Controleert uw dierenarts bij risicopatiënten bloedwaarden voor de operatie? Kiest uw dierenarts voor narcose met de veiligste en nieuwste (duurdere) middelen of voor de wat ouderwetsere, minder veilige (en goedkopere) middelen? Wij kiezen altijd voor de beste en veiligste produkten en behandelingen.
Shoppen voor de laagste prijs ...
Het staat u natuurlijk vrij om van de ene naar de andere dierenarts te lopen om zo altijd de laagste prijs te hebben. Echter, om goede diergeneeskunde te bedrijven en goede diagnostiek te plegen is een goed overzicht van de hele geschiedenis van uw huisdier onontbeerlijk. Bij regelmatig switchen van dierenarts gaat dit overzicht verloren waardoor de kosten juist weer op kunnen lopen of nog erger, er meer kans is dat een onjuiste diagnose wordt gesteld.
 
Ons prijsbeleid
Wij gaan voor de beste kwaliteit, service, aandacht en veiligheid. Daarbij streven wij ernaar u de beste prijs/kwaliteitverhouding te bieden. De gezondheid van uw huisdier heeft bij die afweging onze hoogste prioriteit!